Gundogan je na odchode z Dortmundu, odmietol ponuku na predĺženie zmluvy

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 18:51 • 2 min
Gundogan je na odchode z Dortmundu, odmietol ponuku na predĺženie zmluvy

DORTMUND - Nemecký futbalista Ilkay Gundogan je na odchode z Borussie Dortmund. Vedenie bundesligového klubu mu dalo ponuku na predĺženie kontraktu, ktorú však centrálny stredopoliar odmietol.

slovakia

left justify in out

V Dortmunde sa tak snažili za odchod jedného z kľúčových hráčov získať aspoň nejakú finančnú kompenzáciu, aby klub po vypršaní súčasnej zmluvy neopustil v pozícii voľného hráča. Podľa slov výkonného riaditeľa Borussie Hansa-Joachima Watzkeho nechajú Gundogana odísť len v prípade, že za neho dostanú adekvátnu ponuku. 
     

Dvadsaťštyriročný futbalista by bol už treťou oporou, ktorá tím opustila. Po úspešných sezónach v žlto-čiernom drese pred ním odišli do Bayernu Mníchov Mario Götze a kanonier Robert Lewandowski. Na poste hlavného kormidelníka končí aj tréner Jürgen Klopp, ktorého nástupcom bude Thomas Tuchel. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona