GUnaGU v Sládkovičove: Petra Polnišová v divadelnej hre Nízkotučný život

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 15:00 • 2 min
GUnaGU v Sládkovičove: Petra Polnišová v divadelnej hre Nízkotučný život

SLÁDKOVIČOVO – V piatok 11. marca sa v Technologickom inkubátore Inovatech v Sládkovičove uskutoční divadelné predstavenie Nízkotučný život (nejem, nežijem, nemilujem) z produkcie divadla GUnaGU.

slovakia

left justify in out

Divadlo GUnaGU je profesionálny súbor a kultové divadlo, ktoré vzniklo v roku 1985 a dodnes uviedlo vyše 40 pôvodných premiér autorských produkcií. Výrazným znakom hier divadla GUnaGU je ich čierny a "cool" humor, ktorý najlepšie vystihuje hodnotový a citový zmätok začiatku tretieho tisícročia.

 

img

 

Autor a režisér Viliam Klimáček zasadil dej tejto divadelnej hry do redukčného sanatória so sprísnenou kontrolou tukov, glycidov a mastných kyselín. Hlavnými postavami sú tri ženy – Anita, redaktorka vydavateľstva, Ingrid, poslankyňa parlamentu trpiaca bulímiou a psychicky narušená Krista.

 

Osobné príbehy týchto troch nešťastných žien sú širšou výpoveďou o dnešnom modernom štýle života, predovšetkým o jeho "nízkotučnej" morálke, citoch a viere. Hra je určená tým, ktorí aspoň raz v živote chudli alebo sa o to pokúsili, respektíve sa na to chystajú.

 

img

 

V divadelnej hre sa predstavia také mená ako Petra Polnišová, Zuzana Šebová, Anikó Vargová, Darina Abrahámová či Viktor Horján.

 

Predstavenie sa začína o 19. hodine a vstupenky je možné zakúpiť v predpredaji za 14 eur alebo priamo na mieste pred predstavením za 17 eur v Technologickom inkubátore Inovatech v Sládkovičove. Vstupenky je možné rezervovať aj na tel.č. 0911 145 189.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona