Gullit vyzýva Holanďanov: Obetujte sa pre dobrý výsledok

NETKY.SK • 6 September 2015, 14:13 • 2 min
Gullit vyzýva Holanďanov: Obetujte sa pre dobrý výsledok

AMSTERDAM - Niekdajší holandský futbalový reprezentant Ruud Gullit pred nedeľňajším duelom na pôde Turecka (začiatok o 18.00 h SELČ v meste Konya) v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska nalieha na svojich krajanov v národnom tíme, aby urobili možné aj nemožné pre priaznivý výsledok.

slovakia

left justify in out

"Jediné, čo sa počíta, sú tri body. Neváhajte v prípade potreby ´zaparkovať autobus´ pred Jasperom Cillessenom," napísal Gullit vo svojom stĺpčeku v denníku De Telegraaf zdôrazňujúc, že v stávke je účasť na kontinentálnom šampionáte.


Ako je známe, bronzovému tímu z minuloročných MS v Brazílii Holandsku patrí v tabuľke A-skupiny priebežné tretie miesto so ziskom 10 bodov, o bod menej majú štvrtí Turci. Skupinu vedie Island (18 bodov) pred druhým Českom (16). "Taká je realita. Zostal nám už len boj o tretie miesto," zhodnotil aktuálnu situáciu Holanďanov ich tréner Danny Blind napriek tomu, že "Oranjes" ešte matematicky môžu skončiť na niektorej z prvých dvoch priečok, ktoré zaručujú priamy postup na šampionát do
 

"Hráči musia pre pozitívny výsledok obetovať všetko. Tréner Danny Blind to od nich musí vyžadovať za každú cenu. Či už to nakoniec bude so staršími alebo mladšími, skúsenejšími alebo menej skúsenými hráčmi, najdôležitejšie je víťazstvo," doplnil Gullit, majster Európy z roku 1988.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies