Gullit, Baggio, Beckham: Účesy slávnych futbalistov

NETKY.SK • 9 Január 2015, 18:50 • 2 min
Gullit, Baggio, Beckham: Účesy slávnych futbalistov

LONDÝN – Zdajú sa vám súčasné kreácie na hlavách futbalistov prehnané? Tak to ste asi nevideli, aké účesy nosili futbalisti v časoch minulých.

slovakia

left justify in out

Sir Bobby Charlton: Vynikajúci talent Manchestru United a skvelý anglický reprezentant. S kaderníkom si starosti nerobil, jeho "prehadzovačka" bola legendárna.

 

img

Ruud Gullit: Počas svojej kariéry dosiahol tento charizmatický Holanďan skvelé výsledky a získal mnoho trofejí. Takéto dredy nosil aj počas ME 1988.

 

img

Claudio Caniggia: Nie je známe, či takáto čelenka do vlasov zlepšuje hráčovu aerodynamiku, avšak bez nej by sme si argentínskeho útočníka nevedeli počas MS 1990 predstaviť.

 

img

Rudi Voller a Frank Rijkaard: Obaja títo velikáni 90.rokov minulého storočia nosili na hlavách ondulovanú trvalú. Holanďan Rijkaard práve spevňuje Vollerovi účes.

 

img

Carlos Valderrama: Kolumbijský záložník Valderrama vyčnieval z radov svojich spoluhráčov. Nebolo to tak ani talentom ako obrovskou levou hrivou.

 

img


Roberto Baggio: Mnoho fanúšikov dodnes nedokáže uveriť tomu, ako mohol tento taliansky fenomén zahodiť rozhodujúcu penaltu počas rozstrelu vo finále MS1994 proti Brazílii. Rovnako neuveriteľný bol aj jeho účes – trvalá, vrkôčiky, copík..a to všetko v jednom.

 

img

Rumunsko: Čo sa stane ak skombinujete fľasku peroxidu, futbalovú reprezentáciu a prehratú stávku? Výsledkom bude rumunský výber počas MS 1998.

 

img

Taribo West: Tento nigérijský obranca priťahoval počas MS 2002 veľa pozornosti. Nie však výkonmi ale takouto kreáciou na hlave...žeby fanúšik Shreka?

 

img

Ronaldo: Hovorí sa, že účasť na majstrovstvách sveta je zážitkom na celý život. Dúfajme, po tomto výtvore bude pre Ronalda aj celoživotným ponaučením. P.S. Podobnosť s halvným hrdinom americkej kultovej komédie je čisto náhodná.

 

img

David Beckham: Nepopierateľný kráľ účesov a módna ikona moderného futbalu. Beckham mal priemer jedného gólu v každom siedmom zápase za anglickú reprezetnáciu, ale aj štyri účesy na jeden klub.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona