Guldana údajne chce cyperský AEL Limassol

NETKY.SK • 3 Január 2014, 14:26 • 2 min
Guldana údajne chce cyperský AEL Limassol

LUBIN - Tridsaťročného defenzívneho záložníka si údajne vyžiadal tréner Ivajlo Petev, ktorý ho viedol v bulharskom Ludogorci Razgrad.

slovakia

left justify in out

O slovenského futbalového stredopoliara Ľubomíra Guldana z prvoligového poľského Zaglebia Lubin sa údajne zaujíma aktuálny líder najvyššej cyperskej súťaže AEL Limassol. Informáciu priniesol portál sport.pl.

Tridsaťročného defenzívneho záložníka si údajne vyžiadal kouč Ivajlo Petev, ktorý ho trénoval v bulharskom Ludogorci Razgrad. Guldan sa pod vedením 38-ročného kouča radoval v Bulharsku z dvoch majstrovských titulov v rokoch 2012 a 2013. 

Banskobystrický rodák Guldan prišiel do Zaglebia Lubin pred začiatkom tejto sezóny práve z Razgradu a stihol odohrať dvadsaťjeden ligových zápasov. Predtým hrával aj za švajčiarsky FC Thun a na Slovensku za Žilinu a Senec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona