Gulbisova filozofia: Nemysli, iba udieraj

NETKY.SK • 28 August 2014, 10:01 • 2 min
Gulbisova filozofia: Nemysli, iba udieraj

NEW YORK - Ernests Gulbis je známy voľnomyšlienkar medzi tenistami, dokázal to aj úvahou po stredajšom hladkom vstupe do záverečného grandslamového turnaja sezóny US Open.

slovakia

left justify in out

Vyplynulo z nej ponaučenie: "Nemysli, iba udieraj". Francúza Kennyho De Scheppera zdolal 6:1, 6:4, 6:2 a takto sa zamyslel nad životom profesionálneho hráča: "Na cestách, v tenisovom seriáli platí, že čím menej rozmýšľate, tým je všetko ľahšie. Keď si začnete klásť otázky typu: Prečo to robím? Čo chcem naozaj dosiahnuť? Čo ma ženie dopredu? Potom sa začnete sám seba pýtať, aký to má celé zmysel." 

 

Lotyš vyskúšal vypnúť hlavu na tohtoročnom Roland Garros a dotiahol to až do semifinále. Vyradil pri tom aj Rogera Federera. "V Paríži som celé dva týždne nič nečítal, nesledoval televíziu ani internet. Robil som stále tie isté veci. Jedol na tom istom mieste, spal, nezaťažoval sa informáciami. Čistý relax," prezradil Gulbis. Na US Open môže jedenástka žrebu aplikovať svoju filozofiu minimálne do zápasu 2. kola proti premožiteľovi Lukáša Lacka Dominikovi Thiemovi z Rakúska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies