Guľa: Vo štvrtok proti sebe hrali dve top mužstvá

NETKY.SK • 28 August 2015, 17:58 • 2 min
Guľa: Vo štvrtok proti sebe hrali dve top mužstvá

BRATISLAVA - Výprava MŠK Žilina sa po štvrtkovom vyradení v play-off o postup do skupinovej fázy futbalovej Európskej ligy 2015/2016 na pôde španielskeho klubu Athletic Bilbao vrátila na Slovensko v piatok popoludní.

slovakia

left justify in out

Trénerovi úradujúceho fortunaligového vicemajstra Adriánovi Guľovi sa s odstupom niekoľkých hodín po odvetnom stretnutí v hlave uležali pocity zo zápasu na štadióne San Mamés v Baskicku.


"Už sme si z videozáznamu pustili aspoň časť duelu. Sú to neoceniteľné skúsenosti. Teraz môžem s chladnou hlavou povedať, že sme vo štvrtkovom európskom súboji videli proti sebe dve top mužstvá. V kontinentálnom meradle to bola vysoká kvalita prostredia, súpera, nášho i rozhodcovského výkonu. Chlapci na vlastnej koži zistili, že sú konkurencieschopní. Toto musí byť naša najväčšia motivácia už do sobotnej roboty," uviedol 40-ročný kouč Guľa pre agentúru SITA pred odletom z Bilbaa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies