Guľa verí, že jeho hráči budú v Poltave odvážni v ofenzíve

NETKY.SK • 4 August 2015, 14:26 • 2 min
Guľa verí, že jeho hráči budú v Poltave odvážni v ofenzíve

ŽILINA - Slovenský futbalový vicemajster MŠK Žilina nastúpi vo štvrtkových odvetných zápasoch 3. predkola Európskej ligy ako jediný spomedzi zástupcov Fortuna ligy vo výhodnejšej pozícii ako súper.

slovakia

left justify in out

 Zverenci trénera Adriána Guľu minulý týždeň využili výhodu domáceho prostredia a zdolali 2:0 ukrajinskú Vorsklu Poltava. Zvyšné dve slovenské mužstvá musia doháňať náskok súperov (Trnava prehrala na pôde PAOK-u Solún 0:1, Slovan ťahal za kratší koniec v Krasnodare 0:2, pozn.).

 

"Budeme sa snažiť hrať našu typickú hru, pretože ešte sme len na polceste a o našom postupe stále nie je rozhodnuté," krotí pred odvetou prílišný optimizmus žilinský tréner. 

 

"Samozrejme, po prvom zápase máme náskok 2:0, čiže sa sústredíme aj na poctivú defenzívu. Verím, že moji hráči predvedú pekný a kombinačný futbal, budú odvážni smerom dopredu a na ihrisku sa budú prezentovať ako jeden súdržný a jednoliaty kolektív," doplnil Guľa v rozhovore pre agentúru SITA. 

Niekdajšiemu kormidelníkovi Trenčína robia pred duelom v Poltave vrásky niektoré otázniky v zložení základnej jedenástky. "Všetko, samozrejme, závisí od zdravotného stavu hráčov. V prvom zápase sa nám zranil Mabouka. Stále nevieme, ako sa stav niektorých hráčov odrazí na zložení základnej zostavy," dodal na záver Guľa. 

 

Vorskla Poltava je pre "šošonov" prvým ukrajinským súperom v histórii meraní síl na európskej pohárovej scéne. Odvetný zápas sa napokon uskutoční v Poltave, keďže UEFA povolila Vorskle odohratie zápasov kvalifikačných kôl európskeho pohára číslo dva na domácom štadióne. Riadiaci orgán európskeho futbalu však bude v Poltave zastupovať bezpečnostný pracovník. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies