Guľa po prvej prehre MŠK v lige: V Trnave nám nebolo súdené

NETKY.SK • 31 August 2015, 12:21 • 2 min
Guľa po prvej prehre MŠK v lige: V Trnave nám nebolo súdené

BRATISLAVA - Prvú prehru vo Fortuna lige 2015/2016 utrpel slovenský futbalový vicemajster zo Žiliny v nedeľu v Trnave v súťažnej ouvertúre na novom Štadióne Antona Malatinského (0:2). Tréner "šošonov" Adrián Guľa bol na pozápasovej tlačovej konferencii mimoriadne stručný, pre klubový web MŠK však uviedol, že v dohrávke 7. kola jeho tímu "uspieť nebolo jednoducho súdené".

slovakia

left justify in out

V lige je tak bez prehry už len úradujúci obhajca double AS Trenčín, ktorý má na konte šesť výhier z ihrísk súpera a jednu domácu remízu. "Andeli" v City Arene pred vyše trinásťtisícovou návštevou triumfovali 2:0 napriek tomu, že od 15. minúty hrali bez vylúčeného brankára Ľuboša Kamenára.

 

"Prvý polčas bol rozháraný, poznačený rýchlym gólom a červenou kartou. Nehrali sme trpezlivo po vylúčení brankára Kamenára, preto bolo dôležité si to vysvetliť cez polčas," povedal pre mskzilina.sk Guľa a dodal: "Chalanom sa nakoniec podarilo otvoriť bojovného súpera a streliť regulárny gól, ale nebol uznaný. Potom prišiel ďalší moment zápasu, keď súper strelil druhý gól, keď sme mali loptu pod kontrolou. Aj za tohto stavu sa so zápasom dalo ešte niečo spraviť, pretože máme na to dostatok kvality, ale jednoducho nám nebolo súdené pokrstiť City Arénu inak ako prehrou."

 

Hostia, ktorí mali v nohách ťažkú štvrtkovú odvetu play off Európskej ligy UEFA na baskickom San Mames s Athleticom Bilbao (0:1), podľa slov ich kapitána Viktora Pečovského duel nezvládli: "Zápas sme nezvládli podľa našich predstáv. Skoro sme dostali gól, ale potom sme prebrali iniciatívu zápasu. Malo nám ešte pomôcť vylúčenie domáceho brankára, keď sme trištvrte zápasu hrali o jedného hráča viac. Nevedeli sem sa presadiť v zakončení, aj keď sme šance mali, domáci umne bránili a potom využili ešte jeden brejk. Nič sa nedeje, máme ešte pred sebou veľa zápasov a musíme sa z tohto dobre ponaučiť, že súperi sú na nás dobre pripravení, musíme sa zlepšiť aj v efektivite. V posledných zápasoch sa na tie góly nadrieme a verím tomu, že sa to v ďalších zápasoch zmení."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies