Guingamp uštedril PSG prvú prehru, Blanc: Sklamali sme na celej čiare

NETKY.SK • 15 December 2014, 09:01 • 2 min
Guingamp uštedril PSG prvú prehru, Blanc: Sklamali sme na celej čiare

PARÍŽ - Futbalisti EA Guingamp uštedrili Parížu St Germain prvú prehru v tomto ročníku najvyššej francúzskej súťaž.

slovakia

left justify in out

V 15. kole Ligue 1 zdolali úradujúceho majstra 1:0 gólom Jeremyho Pieda. Zaváhanie PSG nevyužil Olympique Marseille, ktorý prehral na ihrisku AS Monaco 0:1 a pred svojím veľkým rivalom má stále náskok jedného bodu.
      

Paríž si chcel proti Guingampu napraviť chuť po stredajšej prehre 1:3 v záverečnom dueli skupinovej fázy Ligy majstrov 2014/2015 na pôde FC Barcelona. Uruguajský útočník Edinson Cavani však v úvode iba opečiatkoval brvno a v 11. minúte hostia inkasovali po hlavičke Pieda. V ďalšom priebehu zápasu sa Parížania márne snažili vyrovnať, pri tutovke švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča v samom závere sa vyznamenal brankár Jonas Lossl.
      

Tréner PSG Laurent Blanc bol po zápase nahnevaný. "Nie som spokojný s predvedeným výkonom. Sklamali sme na celej čiare, najmä prvý polčas bol z našej strany katastrofálny. Pritom som pred zápasom upozorňoval mojich hráčov, že Guingamp podniká veľmi nebezpečné kontry. Od začiatku sezóny sa v lige trápime a táto prehra je vyústením toho celého. Dnes sme doplatili na nedostatok agresivity," povedal Blanc pre agentúru AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona