Guerrero ide poľovať na Mayweatherovu nulu v kolónke prehier

NETKY.SK • 3 Máj 2013, 12:06 • 2 min
Guerrero ide poľovať na Mayweatherovu nulu v kolónke prehier

LAS VEGAS - Doteraz v profesionálnom ringu nezdolaný americký boxer Floyd Mayweather ide po roku znova s kožou na trh, v sobotu sa pokúsi jeho dokonalú bilanciu 43 víťazstiev zrušiť krajan Robert Guerrero.

slovakia

left justify in out

V Las Vegas bude v hre titul šampióna welterovej váhy organizácie WBC. Obhajuje ho Mayweather, ktorý si od júna minulého roka odpykával vo väzení trest za domáce násilie. Posledný súboj absolvoval 5. mája 2012, keď zdolal Kubánca Miguela Cotta.

"Cítim sa neporaziteľný. Kondične som na tom tip-top. Mám za sebou výbornú prípravu," povedal 36-ročný Mayweather a ešte raz sa vrátil k svojej vynútenej prestávke: "Nazvime to prázdninami. Telo niekedy potrebuje doliečiť všetky boľačky, čas na obnovu síl, na oddych." 

Jeho súper ťahá šnúru 15 víťazstiev, bilanciu mu kazí jediná kariérna prehra z roku 2006 (celkovo 31 víťazstiev, 1 prehra, 1 remíza). "Chystám sa pokoriť nie len Floyda, ale celý boxerský svet. Niektorí ľudia považujú Floyda za boha, myslia si, že je nezdolateľný. Vymažem jeho nulu, čaká ho prvá prehra," zastrája sa 30-ročný pästiar s mexickým pôvodom a prezývkou "Duch".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies