Guédé zažíva silné emócie, po zostupe z bundesligy dva dni nevyšiel z domu

NETKY.SK • 5 Január 2016, 09:45 • 2 min
Guédé zažíva silné emócie, po zostupe z bundesligy dva dni nevyšiel z domu

FREIBURG - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie obliekajúci si dres nemeckého klubu SC Freiburg Karim Guédé priznal, že počas mája uplynulého kalendárneho roka zažil v krátkom čase najkrajší aj najhorší okamih svojej doterajšej kariéry.

slovakia

left justify in out

Niet fanúšika Freiburgu, ktorý by si nepamätal dátum 16. máj 2015. Krátko pred koncom zápasu s Bayernom Mníchov (2:1) predviedol Guédé krásny prienik po pravej strane a prihral Nilsovi Petersenovi na víťazný gól. "Ach, môj Bože. Bol to najkrajší zážitok v mojej kariére," skonštatoval 30-ročný rodák z Hamburgu pre portál badische-zeitung.de.


Prešiel však týždeň a prehra Freiburgu v záverečnom bundesligovom kole na pôde Hannoveru (1:2) znamenala zostup do druhej najvyššej súťaže. "Bolo to ako úder kladivom. Beriem to však tak, že všetko v živote má nejaký zmysel. Samozrejme, vypadnutie ma mrzelo a ak mám byť úprimný, na dva dni som sa schoval a nevyšiel z domu. Novú motiváciu mi však dodala krátka dovolenka. Na zmenu klubu som ani chvíľu nepomyslel," doplnil niekdajší hráč Artmedie Petržalka či Slovana Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies