Guédé predĺžil zmluvu s Freiburgom

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 15:42 • 2 min
Guédé predĺžil zmluvu s Freiburgom

FREIBURG - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Karim Guédé predĺžil zmluvu s nemeckým prvoligovým klubom SC Freiburg na bližšie nešpecifikované obdobie. Informuje o tom klubový web účastníka I. bundesligy s dôvetkom, že 29-ročný rodák z Hamburgu s togskými koreňmi absolvoval za Freiburgčanov 49 stretnutí, v ktorých strelil šesť gólov.

slovakia

left justify in out

Guédé prišiel do SC Freiburg v januári 2012 zo Slovana Bratislava a v aktuálnej sezóne odohral na klubovej úrovni 18 ligových stretnutí, skóroval trikrát. "Som veľmi šťastný, že sme sa udržali v najvyššej nemeckej súťaži. Vo Freiburgu sa cítim veľmi dobre. Absolvoval som s vedením výborné rokovania, ktorých výsledkom je predĺženie vzájomnej spolupráce. Mám z toho skutočne veľkú radosť," povedal pre scfreiburg.com Guédé. 

 

"Karim nastúpil v predchádzajúcich ôsmich ligových stretnutiach v základnej zostave a nemalou mierou sa pričinil o zotrvanie klubu v I. bundeslige. Svojou fyzickou kondíciou, vysokou mentálnou úrovňou a charakterom patrí k dôležitým členom nášho tímu," povedal podľa klubového webu športový riaditeľ SC Freiburg Jochen Saier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies