Guédé po výhre Freiburgu nad Werderom Brémy: Hrali sme disciplinovane

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 11:30 • 2 min
Guédé po výhre Freiburgu nad Werderom Brémy: Hrali sme disciplinovane

FREIBURG - Nemecký futbalový tím SC Freiburg vo svojom strede so slovenským reprezentantom Karimom Guédém sa v bundeslige dostal z pásma zostupu. Po triumfe 3:1 nad Werderom Brémy sa vyšplhal v tabuľke na 14. miesto pred Hamburger SV i FC Norimberg.

slovakia

left justify in out

"Bol to veľmi intenzívny zápas. Základom úspechu bolo, že sme hrali disciplinovane. Tri body tešia, no nemôžeme poľaviť v koncentrácii a nasadení, pretože už v stredu nás čaká veľmi dôležitý zápas s Hamburgom. Pokojne ho môžeme označiť za šesťbodový," povedal Guédé pre oficiálnu klubovú stránku Freiburgu.

 

Defenzívny stredopoliar, ktorý v drese SC v tejto sezóne hráva na poste podhrotového útočníka, je v posledných týždňoch vo forme. V predchádzajúcom bundesligovom kole prispel dvomi gólmi k triumfu 4:1 na ihrisku Eintrachtu Frankfurtu a dostal sa do ideálnej jedenástky podľa magazínu Sport Bild.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies