Guédé po víťaznom góle: Zbadal som loptu a presne ju trafil

NETKY.SK • 29 November 2015, 13:23 • 2 min
Guédé po víťaznom góle: Zbadal som loptu a presne ju trafil

FREIBURG - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie a hráč nemeckého klubu SC Freiburg Karim Guédé sa v piatkovom dueli druhej najvyššej nemeckej súťaže na pôde Heidenheimu postaral o to, že jeho zamestnávateľovi patrí aj po 16. kole líderské postavenie v rámci II. bundesligy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák z Hamburgu, ktorý do stretnutia naskočil až v 87. min, rozhodol v nadstavenom čase druhého polčasu o triumfe Freiburgu 2:1. Niekdajší hráč Artmedie Petržalka či Slovana Bratislava sa výborne zorientoval pred bránkou súpera, keď dotlačil do siete loptu vyrazenú domácim gólmanom Zimmermannom.


"Zbadal som pred sebou loptu a presne ju trafil. Chcel som to urobiť razantne a presvedčivo," popísal Guédé svoj prvý gólový moment v sezóne 2015/2016 pre portál badische-zeitung.de.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies