Gucci Mane predstavil videoklip ku skladbe All My Children

NETKY.SK • 27 September 2016, 14:54 • 2 min
Gucci Mane predstavil videoklip ku skladbe All My Children

NEW YORK - Americký rapper Gucci Mane zverejnil prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe All My Children.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný interpret sa v animovanej novinke predstavil ako otec skupiny malých rebelov, ktorým okrem iného pomôže ukradnúť zmrzlinársku dodávku. Deti sú pritom podobné rapperom ako sú napríklad Lil Yachty či Lil Uzi Vert. O réžiu novinky sa postaralo duo yashxana.

 


All My Children pochádza z hudobníkovej deviatej štúdiovky Everybody Looking, ktorú vydal tento rok v júli. Rodák z mesta Bessemer v štáte Alabama však už plánuje vydať ďalšiu nahrávku s názvom Woptober. Tá bude obsahovať štrnásť skladieb a na trh sa dostane 17. októbra. Novinka bude už druhý Maneov album od jeho májového prepustenia z väzenia, kde strávil takmer tri roky za nelegálnu držbu strelných zbraní.


Gucci Mane, vlastným menom Radric Delantic Davis, debutoval v roku 2005 albumom Trap House. Nasledovali štúdiovky Hard To Kill (2006), Trap-A-Thon (2007), Back To The Trap House (2007), Murder Was The Case (2009), The State Vs. Radric Davis (2009), The Appeal: Georgia's Most Wanted (2010), The Return Of Mr. Zone 6 (2011) a spomínaná Everybody Looking. Na konte má aj množstvo mixtapeov, tri EP nahrávky a spoločné albumy Ferrari Boyz (2011) s Waka Flocka Flameom a BAYTL (2011) s V-Nasty. Okrem hudby je však známy aj početnými problémami so zákonom, pre ktoré už niekoľkokrát skončil za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies