Guba sa postaral o prvý gól a bod Nieciecze

NETKY.SK • 29 Júl 2017, 08:42 • 2 min
Guba sa postaral o prvý gól a bod Nieciecze

VARŠAVA - Slovenský futbalista Dávid Guba sa výraznou mierou zaslúžil o prvý bod poľského tímu Termalica Bruk-Bet Nieciecza v tamojšej najvyššej súťaži.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný krídelník strelil v piatkovom zápase 3. kola proti KGHM Zaglebie Lubin (1:1) v 90.+3 minúte vyrovnávajúci gól, ktorý bol zároveň prvý pre klub v novom ročníku.

 

Guba sa presadil hlavičkou po dlhom centri z vlastnej polovice ihriska. Na to prišiel v 73. minúte. "Tréner ma poslal s tým, aby som dal gól. Som rád, že sa mi to aj podarilo. Boli sme radi aspoň za vyrovnanie. V tejto sezóne sme dali prvý gól a získali sme prvý bod. Dostali sme dva dni voľna, išiel som domov do Žiliny. V pondelok začíname prípravu na ďalší duel. Či po prvom góle, prvom bode príde aj prvé víťazstvo? No bolo by to super. Najbližšie privítame obhajcu majstrovského titulu Legiu Varšavu," povedal Guba, pre ktorého to bol druhý gól v Poľsku, pre svoju zastupiteľskú agentúru csm-agency.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies