Guba prestúpil do poľského tímu Termalica Nieciecza

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 08:18 • 2 min
Guba prestúpil do poľského tímu Termalica Nieciecza

VARŠAVA - Slovenský futbalový stredopoliar David Guba prestúpil z Trenčína do poľského tímu Termalica Nieciecza, ktorému sa upísal na dva roky.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som sa dohodol s tímom najvyššej poľskej ligy. Minulý týždeň mi naznačil pán Vengloš, že sa rysuje môj prestup. Neskôr som sa dozvedel, že zástupcovia Termalica Nieciecza ma na jar sledovali a rozhodli sa, že ma angažujú. V Poľsku som absolvoval lekársku prehliadku a podpísal som zmluvu," uviedol na stránke svojej zastupiteľskej agentúry csm-agency.

 

Dvadsaťštyriročný Guba pôsobil v dvoch uplynulých sezónach v drese AS Trenčín, s ktorým vyhral ligu i pohár. "V Trenčíne som už vyhral všetko. Cítil som, že potrebujem zmenu. Chcel som vyskúšať zahraničie. Nový klub na mňa zapôsobil výborne. Štadión je síce menší, no krásny. Som rád, že zo Žiliny to mám tri hodiny autom a z môjho rodného mesta z Medzilaboriec iba dve. Bývam v meste Tarnov. Budem to mať dvadsať minút autom. Zatiaľ budem sám, neskôr prídu za mnou partnerka so synom," dodal Guba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies