Guba podpísal zmluvu s AS Trenčín

NETKY.SK • 19 Január 2015, 14:12 • 2 min
Guba podpísal zmluvu s AS Trenčín

TRENČÍN - Futbalový krídelník Dávid Guba v závere minulého týždňa podpísal zmluvu s klubom AS Trenčín, dohoda znie na dva a pol roka do konca sezóny 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Polročné hosťovanie 23-ročného Gubu z MŠK Žilina sa tak zmenilo na prestup. Informuje o tom oficiálny web AS Trenčín. "Som veľmi rád, že môžem pokračovať v AS Trenčín. Je to pre mňa odmena za robotu, ktorú som počas jesene odpracoval. Dostal som dôveru od klubu a budem sa snažiť ju splatiť," povedal rodák z Humenného.

 

Guba absolvoval za Trenčín v jesennej časti Fortuna ligy 2014/2015 jedenásť stretnutí, dal v nich tri góly a na ďalšie tri prihral. "Som rád, že sa mi to podarilo. Ďakujem klubu, spoluhráčom a samozrejme trénerom. Dúfam, že v tejto ceste budeme pokračovať aj na jar. Nechcem sa uspokojiť s tým, čo som zatiaľ dosiahol,“ doplnil Dávid Guba. 

 

Niekdajší hráč Humenného, Prešova a Žiliny si počas jesene užil aj skandovaný potlesk zaplnenej tribúny. "Zažil som tu asi najlepšie futbalové okamihy v kariére. Keď diváci tlieskajú v stoji nielen mne, ale celému mužstvu, je to zadosťučinenie. Navyše, motivácia do ďalšej kariéry," dodal mladý slovenský futbalista. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies