Guay bude chýbať na MS v Beaver Creeku

NETKY.SK • 15 Január 2015, 09:27 • 2 min
Guay bude chýbať na MS v Beaver Creeku

MONTREAL - Kanaďan Erik Guay bude chýbať na nadchádzajúcom svetovom šampionáte v alpských lyžiarskych disciplínach v americkom Beaver Creeku (1.- 15. 2.).

slovakia

left justify in out

Majster sveta v zjazde z roku 2011 sa už síce takmer zotavil z operačného zákroku na ľavom kolene, ale stále nie je pripravený na návrat na súťažné svahy. Tridsaťtriročný pretekár preto bude chýbať nielen vo Vaile, ale aj na nadchádzajúcich zjazdárskych sviatkoch vo Wengene a Kitzbüheli.

"Ak sa má Erik zúčastniť na majstrovstvách sveta, musí sa predstaviť predtým minimálne v Kitzbüheli. Je však príliš málo času na to, aby to stihol," vyslovil sa šéf kanadský alpských lyžiarov Martin Rufener. 

 

Pravdepodobnejší v prípade Guaya je návrat do kolotoča SP 21. februára v rakúskom Saalbachu-Hinterglemme. "Po tom, čo som vymeškal 10 mesiacov pretekov aj trénngov, nechcem návrat uponáhľať," zdôraznil Guay na serveri CBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies