Guardiola túži trénovať v Premier League: Potrebujem novú výzvu

NETKY.SK • 5 Január 2016, 14:52 • 2 min
Guardiola túži trénovať v Premier League: Potrebujem novú výzvu

MNÍCHOV - Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Pep Guardiola naznačil, že jeho ďalšie pôsobisko bude v Anglicku.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročnému koučovi po konci prebiehajúcej sezóny vyprší kontrakt s úradujúcim nemeckým majstrom a už dávnejšie dal vedieť, že v lete Bavorov opustí.

 

"Chcem by som trénovať v anglickej Premier League. To je jediný dôvod, prečo som nepredĺžil zmluvu s Bayernom. Mám niekoľko rozličných ponúk, ale ešte som sa nerozhodol, ktorú prijmem. V tejto fáze mojej trénerskej kariéry potrebujem novú výzvu," povedal Guardiola na utorňajšej tlačovej konferencii.

 

Španielsky stratég prišiel do Bayernu v roku 2013 a vybojoval s ním dva bundesligové tituly ako i Nemecký pohár. V Lige majstrov však jeho tím dvakrát stroskotal v semifinále.

 

Guardiolu nahradí vo funkcii Talian Carlo Ancelotti. Meno španielskeho kouča skloňujú médiá v súvislosti s Manchestrom City, kde by mal nahradiť Manuela Pellegriniho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies