Guardiola šesť zápasov bez výhry, Mourinho: Hráči si zaslúžili zvíťaziť

NETKY.SK • 27 Október 2016, 09:50 • 2 min
Guardiola šesť zápasov bez výhry, Mourinho: Hráči si zaslúžili zvíťaziť

LONDÝN - Futbalisti Manchestru United odčinili víkendový debakel v Premier League s Chelsea Londýn stredajším víťazstvom 1:0 v Ligovom pohári nad mestským rivalom a aktuálnym držiteľom EFL Cup-u Manchestrom City.

slovakia

left justify in out

"Hráči si zaslúžili vyhrať, urobili pre víťazstvo všetko. V predchádzajúcich dňoch sa otočilo všetko proti nám, ale sme profesionáli. Fanúšikovia boli sklamaní z prehry, ale potešili sme ich výhrou a vyradením rivala," citovala agentúra DPA trénera United Joseho Mourinha.

 

O osude stretnutia rozhodol v 53. minúte presným zásahom Juan Mata. Španielsky stredopoliar si šikovne nabehol do pokutového územia a nikým nekrytý namieril presne do brány.

 

"Citizens" nastúpili oproti víkendovému stretnutiu vo výrazne pozmenenej zostave. Tréner Pep Guardiola urobil až deväť zmien, priestor dostali menej vyťažení hráči. "Som hrdý na mladých hráčov ako zahrali. Na takejto úrovni je potrebné byť viac dôsledný pri záverečnej prihrávke, ale proti United je to náročné. Chcel som zvíťaziť, ale teraz sa môžeme sústrediť na ďalšie súťaže," vyjadril sa Guardiola.

 

Ten je už šesť zápasov bez výhry, čo je najhoršia šnúra v jeho trénerskej kariére. Pritom španielsky kouč začal svoju misiu v City sériou desiatich víťazstiev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies