Guardiola rieši posily pre ManCity, Rummeniggemu to neprekáža

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 11:14 • 2 min
Guardiola rieši posily pre ManCity, Rummeniggemu to neprekáža

MNÍCHOV - Predsedovi predstavenstva nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov Karlovi-Heinzovi Rummeniggemu neprekáža, že sa súčasný kouč Bavorov Pep Guardiola už v predstihu zaoberá svojím budúcim anglickým pôsobiskom Manchestrom City.

slovakia

left justify in out

Španiel zasadne na lavičku "Citizens" po skončení aktuálnej sezóny 2015/2016. Minulý týždeň ho videli v Amsterdame na stretnutí so športovým riaditeľom anglického klubu Txikim Begiristainom.

 

"Bolo by naivné myslieť si, že Guardiola sa Anglickom začne zaoberať až po 30. júni. Pep u nás každodenne odvádza vynikajúcu prácu. Stále je naplno koncentrovaný, ako keď k nám prišiel prvý deň. Čo robí vo voľnom čase, je jeho vec. Podľa mňa je to úplne v poriadku, ak myslí na svoju budúcnosť," vyhlásil Rummenigge pre Bild.

 

Stretnutie s Begiristainom sa podľa Guardiolových slov týkalo prestupových plánov mužstva z Etihad Stadium v letnom transferovom období. Begiristain sa následne stretol s agentom stredopoliara Borussie Dortmund Ilkaya Gündogana. Okrem nemeckého reprezentanta si údajne Guardiola vytypoval aj Paula Pogbu a Johna Stonesa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies