Guardiola proti Barcelone víťazne: Bol to pre mňa špecifický duel

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 12:23 • 2 min
Guardiola proti Barcelone víťazne: Bol to pre mňa špecifický duel

MNÍCHOV - V stredajšom futbalovom prípravnom stretnutí zdolal aktuálny víťaz Ligy majstrov FC Bayern Mníchov pod vedením Pepa Guardiolu španielskeho šampióna FC Barcelona 2:0. Pre 42-ročného trénera to bola prvá konfrontácia proti katalánskemu veľkoklubu od jeho odchodu z postu hlavného kouča "Barcy".

slovakia

left justify in out

"Bol to pre mňa špecifický duel. Bol som hráčom aj trénerom Barcelony prakticky počas celej mojej doterajšej kariéry," uviedol Guardiola pre agentúru Reuters a pokračoval: "Bayern mi ponúkol kvalitný tím, nemám si na čo sťažovať."

V zostave FC Barcelona chýbalo viacero opôr tímu na čele s Xavim, Iniestom či novozískaným brazílskym talentom Neymarom. Tím ešte neviedol ani nový tréner Gerardo Martino. "Barcelona nebola v plnej sile, ale pre nás je toto víťazstvo posilnením sebadôvery," uviedol Franck Ribery. O víťazstvo nemeckého majstra nad španielskym sa gólmi postarali kapitán "Bavorov" Philipp Lahm a chorvátsky útočník Mario Mandžukič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies