Guardiola: Proti Arsenalu budeme útočiť a vysoko napádať

NETKY.SK • 3 November 2015, 15:50 • 2 min
Guardiola: Proti Arsenalu budeme útočiť a vysoko napádať

MNÍCHOV - Tréner futbalistov nemeckého klubu Bayern Mníchov Pep Guardiola vyhlásil, že jeho mužstvo bude v stredajšom dueli skupinovej fázy Ligy majstrov proti Arsenalu Londýn hrať útočne s vysokým pressingom.

slovakia

left justify in out

"Arsenal je jedno z najlepších mužstiev v Európe. V Londýne sme prehrali, ale je tu nový zápas a pred vlastnými priaznivcami chceme zvíťaziť. Čaká nás 90 minút, ktoré nás môžu priblížiť postupu do ďalšej fázy," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) slová 44-ročného Španiela.


Bývalý kouč FC Barcelona plánuje proti londýnskym "kanonierom" vyrukovať s maximálne ofenzívnym poňatím hry. "Chceme hráčov Arsenalu vysoko napádať, aby mali problémy vymaniť sa z defenzívy. Vždy mojim hráčom hovorievam, aby útočili čo najviac a vytvorili si toľko šancí, koľko je možné. Súper má rád dlhé držanie lopty, možno sa pokúsi o dlhé nakopávané lopty na Oliviera Girouda. Prispôsobíme tomu našu obranu," skonštatoval Guardiola.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies