Guardiola nebude mať v odvete proti ManUtd k dispozícii ani Shaqiriho

NETKY.SK • 6 Apríl 2014, 13:36 • 2 min
Guardiola nebude mať v odvete proti ManUtd k dispozícii ani Shaqiriho

MNÍCHOV - Trénerovi Bayernu Mníchov Pepovi Guardiolovi robí pred stredajším odvetným zápasom štvrťfinále Ligy majstrov 2013/2014 proti Manchestru United čoraz väčšie vrásky nielen zoznam "vykartovaných", ale aj zranených hráčov.

slovakia

left justify in out

Po poslednej ligovej prehre v Augsburgu (1:0), ktorá ukončila 53-zápasovú sériu Bayernu bez prehry v Bundeslige, totiž ohlásil zranenie ďalší stredopoliar - Xherdan Shaqiri. 
      

Švajčiarsky reprezentant musel striedať v sobotu už cez polčas a očakáva sa, že na zelený koberec sa vráti až o niekoľko týždňov. Podľa informácii z oficiálnej webovej stránky bavorského klubu má natrhnutý pravý stehenný sval. 
      

Bayern nemôže proti United počítať ani s "vykartovanými" stredopoliarmi Bastianom Schweinsteigerom a Javi Martinezom, pričom Thiago Alcantara je zranený. Medzi zranenými hráčmi sú aj obranca Diego Contento a náhradný brankár Tom Starke, ktorý sa v sobotu podrobil operácii lakťa. Keďže tretí brankár Lukas Raeder je rovnako zranený, Bayern mal v Augsburgu na lavičke pripraveného 19-ročného Leopolda Zingerleho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona