Guardiola nahradí Manciniho v City a nebude trénovať Chelsea, tvrdí agent FIFA

NETKY.SK • 1 December 2012, 10:57 • 2 min
Guardiola nahradí Manciniho v City a nebude trénovať Chelsea, tvrdí agent FIFA

Guardiola nahradí Manciniho v City a nebude trénovať Chelsea, tvrdí agent FIFA - Futbal MANCHESTER – Agent FIFA tvrdí, že Pep Guardiola má už uzavretú predbežnú dohodu s Manchestrom City. Klub by mal prevziať v lete.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Agent FIFA tvrdí, že Pep Guardiola má už uzavretú predbežnú dohodu s Manchestrom City. Klub by mal prevziať v lete.
Bývalý tréner FC Barcelona v lete ukončil svoje pôsobenie v Španielsku a na rok si dal od futbalu voľno, aby si v New Yorku užil chvíle s rodinou.

Po vyhodení Di Matea zo Stamford Bridge, chcel majiteľ Chelsea angažovať práve Guardiolu, ale toho od rodiny nedostal ani tučný balík peňazí. Dočasne sa klubu ujal Rafa Benítez. Guardiolov tieň sa teraz vznáša nad trénerom City, Robertom Mancinim, a jeho ďalším zotrvaním na Etihad Stadium.

Aktuálny majster Barclays Premier League ešte v októbri angažoval na post futbalového riaditeľa bývalého funkcionára FC Barcelona, Txiki Begiristaina, aby pracoval po boku ďalšieho bývalého barcelonského výkonného riaditeľa, Ferrana Soriana.
Gallardo pre španielsku rozhlasovú stanicu povedal, že City už plánujú nahradiť Manciniho.
"Guardiola má predzmluvu na post trénera Manchestru City," povedal. "Bez ohľadu na to, či mu predloží ponuku Miláno alebo ktorýkoľvek iný klub."
Agent tiež tvrdí, že City sa snaží nahradiť anglického brankára Harta práve brankárom FC Barcelona, Victorom Valdésom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies