Guardiola nabáda hráčov k lepším výkonom, keď chcú získať treble

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 16:10 • 2 min
Guardiola nabáda hráčov k lepším výkonom, keď chcú získať treble

BERLÍN - Kormidelník futbalistov Bayernu Mníchov Pep Guardiola vyhlásil, že jeho zverenci musia zlepšiť výkony, pokiaľ chcú získať treble v sezóne 2015/2016. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Mníchovčanov čaká v utorok semifinálové stretnutie Nemeckého pohára proti Werderu Brémy. "Ak budeme hrať tak, ako sme hrali prvý polčas proti Schalke, tak sa môžeme rozlúčiť s pohárovou trofejou. Bola by veľká chyba, keby sme Brémy podcenili. V tomto zápase sa môže stať čokoľvek," prehlásil tréner Bayernu.

 

"Bavori" vyhrali domáci sobotňajší duel Bundesligy so Schalke 3:0, keď všetky góly dali v druhom polčase. Zisk troch bodov udržal zverencov Pepa Guardiolu štyri kolá pred koncom na čele tabuľky, s náskokom siedmich bodov na druhý Dortmund.

 

Bayern bojuje o zopakovanie treble zo sezóny 2012/2013, keď vyhral titul, Nemecký pohár a Ligu majstrov. V semifinále LM bude jeho súperom Atletico Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies