Guardiola: Na svojej taktike v Bayerne nebudem nič meniť

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 12:48 • 2 min
Guardiola: Na svojej taktike v Bayerne nebudem nič meniť

MNÍCHOV - Napriek dvom prehrám v semifinálovom dvojzápase Ligy majstrov s Realom Madrid (0:1 a 0:4) vyzdvihol hlavný tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola úspešnú sezónu. Španielsky kouč nepriviedol svoj tím k obhajobe trofeje v LM, no aj tak trvá na tom, že nebude nič meniť na svojom hernom systéme a taktike.

slovakia

left justify in out

Utorková prehra 0:4 v Mníchove s "bielym baletom" bola extrémne trpká pre Bavorov, ktorí boli nezdolaní až pokiaľ si v marci sedem kôl pred koncom nezabezpečili nemecký primát.

 

"Som prekvapený, že sme si viedli v tejto sezóne tak dobre," povedal Guardiola pred sobotňajším ligovým duelom s trápiacim sa Hamburgom. "Ukázali sme v tomto ročníku mnoho dobrých vecí. Som spokojný s týmto kádrom. Boli sme vynikajúci s týmto systémom a s týmito hráčmi."

 

Podľa Guardiolu v utorkovej odvete s Madridom rozhodol katastrofálny prvý polčas (0:3), v ktorom podľa neho nemal Bayern dostatočnú kontrolu lopty. 

 

"Mám určité myšlienky a musím o nich presvedčiť hráčov. Po tejto prehre som však ešte viac presvedčený o svojej filozofii," dodal Guardiola, ktorého zverenci sa stretnú vo finále Nemeckého pohára s Borussiou Dortmund. "Najprv sa sústredíme na najbližšie dva ligové súboje s Hamburgom a Stutgartom, ktoré budú pre nás dobrou prípravou na finále národného pohára," dodal Guardiola. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies