Guardiola na margo chýrov o odchode: Zostávam v Bayerne

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 12:11 • 2 min
Guardiola na margo chýrov o odchode: Zostávam v Bayerne

MNÍCHOV - Španielsky tréner Pep Guardiola poprel oprávnenosť chýrov o svojom letnom predčasnom odchode z lavičky nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov.

slovakia

left justify in out

"Mám kontrakt ešte na jeden rok. Na ďalšiu sezónu tu zostanem. To je všetko," lakonicky skonštatoval Guardiola podľa magazínu Kicker na pondelňajšej tlačovej besede pred utorňajšou odvetou semifinále Ligy majstrov, v ktorej sa jeho zverenci pokúsia v domácom prostredí preklenúť manko 0:3 proti FC Barcelona. Práve na Camp Nou v katalánskej metropole kedysi Guardiola pôsobil.

 

"Pre mňa je pôsobenie v Bayerne splneným snom. Som taký spokojný, ako len môžem byť," duplikoval Guardiola, ktorého mediálne chýry spájali s Manchestrom City. Športovým riaditeľom Citizens je niekdajší koučov kolega z Barcelony Txiki Begiristain.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona