Guardiola má záujem o Badstubera

NETKY.SK • 8 Január 2017, 14:39 • 2 min
Guardiola má záujem o Badstubera

MNÍCHOV - Podľa informácií britských médií má kormidelník anglického futbalového klubu Manchester City Pep Guardiola záujem o obrancu Bayernu Mníchov Holgera Badstubera.

slovakia

left justify in out

"Viem, že Holger je vynikajúci hráč a skvelý človek. Je hráčom Bayernu, a preto by sme mali najskôr hovoriť s vedením klubu a potom s ním," povedal pre Sky Sports Guardiola. Španielsky tréner Manchestru City chce podľa vlastných slov posilniť mužstvo, ktoré bojuje v troch súťažiach - Premier League, Lige majstrov aj FA Cup-e. "Ak sa niečo stane, prídu zranenia, tak máme málo hráčov," dodal bývalý tréner FC Barcelona a Bayernu Mníchov.

 

Dvadsaťsedemročný Badstuber bol v tíme Bayernu Mníchov pod taktovkou Guardiolu, ale kvôli zraneniam odohral málo zápasov. Do konca uplynulej sezóny bol 190 cm vysoký obranca mimo hry kvôli zranenému členku a v aktuálnej sezóne pod vedením Carla Ancelottiho sedáva väčšinou na lavičke náhradníkov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies