Guardiola dostal rozhodcovské varovanie

NETKY.SK • 12 Február 2015, 12:23 • 2 min
Guardiola dostal rozhodcovské varovanie

MNÍCHOV - Pep Guardiola môže v budúcnosti niesť následky za svoje správanie počas bundesligových zápasov svojho Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Španielskeho trénera varoval šéf rozhodcovskej komisie Nemeckého futbalového zväzu Herbert Fandel. Kormidelník úradujúceho majstra a lídra tabuľky vzbudil pozornosť počas domáceho stretnutia so Schalke 04 Gelsenkirchen, keď najskôr prehnane živo diskutoval s čiarovým rozhodcom o neuznanom góle Roberta Lewandowského a potom objal štvrtého rozhodcu od radosti z presného zásahu Arjena Robbena na 1:0.

 

Guardiola po stretnutí, ktoré sa skončilo remízou 1:1, incidenty bagatelizoval, Fandel ich ale nebral na ľahkú váhu. "Pep Guardiola by spravil dobre, keby sa krotil. Prekročil hranicu, a to beriem do úvahy aj poľahčujúcu okolnosť, že ním lomcovali emócie. Tréner, ktorý opustí vymedzený priestor a vyberie sa za čiarovým rozhodcom k rohovej zastávke, patrí na tribúnu. Vyviazol iba s napomenutím, ale nabudúce mu to neprejde. Rozhodca je nedotknuteľný. Pep Guardiola by mal upraviť svoje spôsoby," odkázal Fandel prostredníctvom periodika Sport Bild. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies