Guardiola chráni svojich zverencov: Možno nie som pre nich dosť dobrý

NETKY.SK • 21 Január 2017, 11:42 • 2 min
Guardiola chráni svojich zverencov: Možno nie som pre nich dosť dobrý

MANCHESTER - Tréner futbalistov Manchestru City Pep Guardiola sa aj napriek nedávnym zlým výsledkom postavil na stranu svojich zverencov.

slovakia

left justify in out

"Citizens" inkasovali pred týždňom v zápase 21. kola anglickej Premier League štvorgólový debakel na pôde Evertonu, čím ich strata na vedúcu Chelsea narástla už na desať bodov.

 

"Možno nie som pre nich dobrý," priznal španielsky kouč. "Sú to kvalitní hráči, rešpektujem ich, tak prečo by som o nich mal povedať, že nie sú dosť dobrí? Nerozumiem nedostatku rešpektu pre profesionálov, pokiaľ ide o výborných hráčov. Ľudia o nich hovoria, že nie sú dosť dobrí pre mňa. Sú to futbalisti Manchestru City, najlepší hráči. Majú svoju kvalitu. Dokázali to predviesť už v minulosti. ako aj v aktuálnom ročníku," vyjadril sa Guardiola na adresu svojich zverencov.

 

Terčom kritiky po prehre s Evertonom bol brankár Claudio Bravo, ktorý v zápase nechytil ani jednu zo štyroch priamych striel na jeho bránku. "Nikdy vo svojom živote som nepovedal, že dôvodom našej prehry bol Claudio Bravo. Prehrali sme z viacerých dôvodov. Jedným z nich mohla byť zmena v obrannej formácii, ale to sa nikdy nedozvieme," citovala agentúra AP kormidelníka City.

 

Na Guardiolu čakal v sobotu domáci súboj s priebežne druhým tímom tabuľky Tottenhamom Hotspur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies