Guardiola: Buď získam Alcantaru, alebo nikoho

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 14:51 • 2 min
Guardiola: Buď získam Alcantaru, alebo nikoho

RIVA DEL GARDA - Tréner nemeckého futbalového klubu FC Bayern Mníchov Pep Guardiola potvrdil záujem o svojho bývalého zverenca, španielskeho stredopoliara Thiaga Alcantaru z FC Barcelona. Štyridsaťdvaročný kormidelník požiadal vedenie úradujúceho európskeho i nemeckého šampióna, aby vynaložil snahu potrebnú na získanie 22-ročného záložníka.

slovakia

left justify in out

"Áno, chcem Thiaga. Poprosil som klub, aby sa ho pokúsil priviesť do môjho tímu," povedal Guardiola na predsezónnom kempe FC Bayern v severotalianskom stredisku Riva del Garda. "Poznám ho veľmi dobre. Je to skvelý futbalista, môže nastupovať na troch, štyroch či piatich rôznych pozíciách. Zhováral som sa o ňom s prezidentom Karlom-Heinzom Rummeniggem a športovým riaditeľom Matthiasom Sammerom. Musíme počkať a uvidíme, čo sa stane," vyhlásil Guardiola a na margo Alcantaru dodal: "Thiago je jediný hráč, ktorého chcem. Buď získam jeho, alebo nikoho."

Thiaga Alcantaru spájali médiá koncom uplynulého týždňa s prestupom do anglického Manchestru United. Talentovaný Španiel má v Barcelone zmluvu ešte na dva roky. V klube však nie je spokojný s pozíciou náhradníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies