Gründling sa vrátil do Skalice

NETKY.SK • 27 December 2013, 16:38 • 2 min
 Gründling sa vrátil do Skalice

SKALICA - Skalica angažovala ďalšieho odchovanca.

slovakia

left justify in out

Hokejový extraligista HK 36 Skalica angažoval obrancu Martina Gründlinga. Dvadsaťšesťročný odchovanec hokeja na Záhorí doteraz pôsobil v tíme Arystan Temirtau v Kazachstane. V Skalici hral naposledy v ročníku 2010/2011, potom odišiel na dva roky do Karlových Varov.

Gründling má skúsenosti aj zo zámorskej juniorskej WHL, kde bol hráčom Moose Jaw. V Temirtau odohral trinásť stretnutí, v ktorých strelil jeden gól a pridal aj jednu asistenciu. 
"Sme presvedčení, že s Martinom prichádza do obrany kvalita. Rokovali sme sa spolu už pred sezónou, ale vtedy uprednostnil z finančných dôvodov Kazachstan. Počas prebiehajúceho ročníka sme boli v kontakte, o jeho služby sme mali stále záujem a on to vedel. Na sklonku roka Martin opustil svoj doterajší klub Arystan Temirtau a k dohode medzi nami prišlo bez akýchkoľvek komplikácií. Po Filipovi Novákovi je to ďalší odchovanec, ktorého sa nám podarilo počas sezóny získať. Sme radi, že aj týmto krokom môžeme opäť napĺňať stanovenú filozofiu a dávať priestor v prvom mužstve najmä vlastným odchovancom," uviedol na klubovom webe generálny manažér HK 36 Peter Srnec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies