Groves stále leží DeGalemu v žalúdku

NETKY.SK • 17 November 2014, 08:57 • 2 min
Groves stále leží DeGalemu v žalúdku

LONDÝN - Medzi britskými boxermi Jamesom DeGalem a Georgeom Grovesom to stále vrie. Dvojica sa v minulosti medzi povrazmi stretla na amatérskej i profesionálnej úrovni a obidva súboje ovládol 26-ročný Groves.

slovakia

left justify in out

O dva roky starší DeGale, pre ktorého je spomenutá prehra dodnes jediná v profiringu, sa do svojho rivala tentoraz obul v rozhovore pre Daily Mail.

 

"Čo to má znamenať? On tvrdí, že bude v sobotu hlavnou atrakciou? Vyplakávanie toho škaredého dieťaťa ma vonkoncom nezaujíma, chcem si zarobiť a vyhrať. Nikdy ma nemal rád, lebo bol vždy v mojom tieni. Začalo sa to ešte v detstve, keď prišiel do klubu. Ja som tam bol najdôležitejší," povedal DeGale pred sobotňajším duelom s Marcom Antoniom Peribánom v Liverpoole. Groves sa v rámci toho istého galavečera postaví proti Denisovi Douglinovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies