Griga vystriedal Šturmu na lavičke Michaloviec

NETKY.SK • 31 December 2015, 11:23 • 2 min
Griga vystriedal Šturmu na lavičke Michaloviec

MICHALOVCE - Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Zemplín Michalovce sa v závere tohto kalendárneho roka odhodlal ku zmene na poste hlavného trénera. Českého kouča Františka Šturmu nahradil bývalý lodivod A-mužstva SR Stanislav Griga.

slovakia

left justify in out

"Očakávame, že do tímu prinesie o niečo viac skúseností, lebo ich má dostatok.  V jesennej časti tejto sezóny sme nezvládali predovšetkým závery stretnutí či polčasov. V nich sme inkasovali veľa gólov," vysvetlil vo vysielaní RTVS dôvody výmeny predseda predstavenstva desiateho klubu fortunaligovej jesene Igor Šoltinský.


Štyridsaťtriročný Šturma v minulom ročníku doviedol Michalovčanov k historickému postupu medzi slovenskú elitu, v rokoch 2010 až 2011 bol na Zemplíne asistentom svojho krajana Vlastimila Petrželu. "Michalovce sa stali mojou srdcovou záležitosťou. Strávil som tam necelé tri roky. Zostanú mi v srdci asi až do konca života," priznal Šturma. O jedenásť rokov starší Griga dosiaľ naposledy pôsobil pri kormidle A-tímu SR po boku Michala Hippa (2012 - 2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies