Griffina nahradí v americkom kádri John Wall z Washingtonu

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 09:59 • 2 min
Griffina nahradí v americkom kádri John Wall z Washingtonu

WASHINGTON - Širší káder americkej basketbalovej reprezentácie, z ktorého vzíde konečná nominácia na MS v Španielsku, doplnil rozohrávač Washingtonu Wizards John Wall. V tíme nahradil oporu LA Clippers Blakea Griffina, ktorý sa rozhodol nereprezentovať svoju krajinu, keďže chce podľa vlastných slov všetku energiu venovať príprave na novú sezónu NBA.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Wall sa pridal k ďalším 18 hráčom v kádri, v ňom figuruje aj jeho oddielový kolega Bradley Beal. Už dávnejšie sa vzdal účasti na šampionáte pre zdravotné problémy Russell Westbrook z Oklahomy City.

 

Američania, ktorí budú na Pyrenejskom polostrove obhajovať titul svetových šampiónov spred štyroch rokov z Turecka, štartujú tréningový kemp v pondelok v Las Vegas. V auguste tréneri vyberú finálnu dvanástku, ktorá bude reprezentovať USA v Španielsku. Informovala o tom agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies