Griezmannova sestra medzi rukojemníkmi, ale prežila masaker

NETKY.SK • 14 November 2015, 13:33 • 2 min
Griezmannova sestra medzi rukojemníkmi, ale prežila masaker

PARÍŽ - Aj sestra francúzskeho futbalistu Antonia Griezmanna bola medzi desiatkami rukojemníkov v koncertnej hale Bataclan počas série piatkových teroristických útokov v Paríži.

slovakia

left justify in out

V čase vystúpenia americkej skupiny Eagles of Death Metal sa tam odohrala najväčšia dráma a najviac ľudí prišlo o život. "Vďaka Bohu, že sestra mohla opustiť Bataclan. Moje modlitby sú spojené s rodinami obetí. Boh sa postaral o moju sestru, kiežby tak urobil aj v prípade zvyšku Francúzska," napísal 24-ročný útočník Atlética Madrid na twitter. Sám Griezmann bol neďaleko besnenia samovražedných ozbrojencov opásaných výbušninami, ktorí zaútočili aj v reštaurácii či v blízkosti štadióna Stade de France, kde so svojimi spoluhráčmi večer v prípravnom zápase zdolali Nemcov 2:0. Presný počet obetí parížskeho masakru stále nie je známy. Najnovšie informácie hovoria o 127 mŕtvych a približne stovke ďalších v kritickom stave. Útočníkov malo byť osem, sedem z nich odpálilo výbušné samovražedné pásy. Všetci by už mali byť po smrti.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies