Griezmannov prestup do Barcelony sa môže ešte skomplikovať

NETKY.SK • 24 Júl 2019, 15:33 • 2 min
Griezmannov prestup do Barcelony sa môže ešte skomplikovať

BRATISLAVA - Nový klenot FC Barcelona Antoine Griezmann už má za sebou aj prvý prípravný zápas, no nie je ešte celkom isté, či sa jeho pôsobenie na Nou Campe nepozastaví. Prezident španielskej najvyššej súťaže Javier Tebas sa dokonca vyjadril, že La Liga môže dodatočne zablokovať transfer medzi Atléticom a blaugranas.

slovakia

left justify in out

Hlavným problémom je výška výkupnej klauzuly. Barcelona zaplatila Atléticu Madrid 120 miliónov eur, čo bola suma, ktorá vstúpila do platnosti 1. júla. "Los Colchoneros" však argumentujú, že dohoda vznikla ešte pred týmto dátumom. Do konca júna bola výkupná klauzula stanovená na 200 miliónov eur a vedenie Atlética by radšej videlo v klubovej pokladnici práve takúto čiastku.

 


"Je možné zablokovať prestup hráča. La Liga sa bude musieť rozhodnúť, čo s týmto prípadom urobí. Atlético podalo sťažnosť, pretože spochybnilo to, či vedenie súťaže malo povoliť Griezmannov presun do Barcelony. Budeme sa tejto téme venovať a v rámci prešetrovania tejto záležitosti musíme nájsť riešenie," uviedol Tebas pre Onda Cero.

 


Barcelončania mali zálusk na 28-ročného majstra sveta už dlhší čas. V decembri 2017 sa madridské Atlético dokonca sťažovalo Medzinárodnej futbalovej federácii (FIFA), pretože aktuálny španielsky majster sa údajne nelegálne snažil získať francúzskeho reprezentanta. Prestupové špekulácie neutíchali ani vlani a snaha klubu z Camp Nou vyvrcholila v polovici júla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👉💙❤️ Credit: @fcbarcelona

Príspevok, ktorý zdieľa FC Barcelona 🔴🔵 (@fcbarcelona.team_),


Griezmann pôsobil v Atléticu od roku 2014 a s tímom "rojiblancos" vyhral Európsku ligu aj kontinentálny superpohár. Na konte má aj Španielsky superpohár z roku 2014. Minulý rok sa v prestížnej ankete Zlatá lopta umiestnil na tretej pozícii za víťazným Lukom Modričom a druhým Cristianom Ronaldom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon anniversaire! 🔴⚪🔴 🎂 @atleticodemadrid

Príspevok, ktorý zdieľa Antoine Griezmann (@antogriezmann),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies