Grendela podporí v bratislavskom Starom Meste aj OĽaNO

NETKY.SK • 3 September 2014, 14:40 • 2 min
Grendela podporí v bratislavskom Starom Meste aj OĽaNO

BRATISLAVA - Stredopravá koalícia pre novembrové komunálne voľby v bratislavskom Starom Meste má ďalšieho člena. K štvorici strán KDH, NOVA, Most-Híd a SaS sa pridalo aj OĽaNO. Spojenectvo potvrdili partneri podpísaním dodatku ku koaličnej zmluve. Spoločným kandidátom päťkoalície na starostu mestskej časti Bratislava-Staré Mesto je podpredseda hnutia NOVA Gábor Grendel.

slovakia

left justify in out

"Podpora ďalšej stredopravej strany posilňuje nádej, že sa nám podarí presadiť spoločnú víziu, ktorej prínos pocítia všetci Staromešťania," povedal dnes Grendel. Koalícia avizuje aj spoločnú kandidátku na poslancov.

 

O post starostu v bratislavskom Starom Meste chce zabojovať aj novinár Radoslav Števčík, o znovuzvolenie sa bude uchádzať aj súčasná starostka Táňa Rosová (SDKÚ-DS). Záujem byť staromestským starostom prejavil aj Kristín Straka, zakladateľ občianskeho združenia Právo na bývanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies