Grendel podstúpil operáciu brušného svalstva

NETKY.SK • 23 Február 2016, 09:08 • 2 min
Grendel podstúpil operáciu brušného svalstva

ZABRZE - Slovenský futbalista v službách poľského klubu Górnik Zabrze Erik Grendel podstúpil minulý štvrtok operáciu brušného svalstva. Zákrok urobil špecialista na klinike v Poznani.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročného rodáka z Handlovej teraz čaká niekoľkotýždňová rehabilitácia, zamestnávateľovi bude k dispozícii zrejme až v nasledujúcej sezóne. Pred niekoľkými dňami pritom ešte existovala šanca, že operácia by nemusela byť nevyhnutná, ale nakoniec bolo všetko inak.

 

Grendel patrí medzi najväčších smoliarov aktuálnej sezóny. Počas zimy sa mu obnovilo zranenie brušného svalstva. Iba v novembri sa vrátil do súťažného diania po septembrovej laparoskopickej operácii priťahovača. Grendel v tejto sezóne odohral 11 ligových stretnutí, zaznamenal v nich jeden gól a dve asistencie. Informoval o tom portál sportowefakty.wp.pl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies