Grendel po operácii začne trénovať s kádrom Górnika Zabrze možno už budúci týždeň

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 15:02 • 2 min
Grendel po operácii začne trénovať s kádrom Górnika Zabrze možno už budúci týždeň

ZABRZE - Slovenský futbalista v službách poľského klubu Górnik Zabrze Erik Grendel sa po februárovej operácii brušného svalstva možno už budúci týždeň zapojí do tréningového procesu mužstva, informuje web Slask.Sport.pl.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný handlovský rodák sa neskôr pravdepodobne rozohrá v treťoligovej rezerve a hlavnému tímu "baníkov" bude pri dobrom vývoji k dispozícii na nadstavbovú fázu Ekstraklasy. Z tej základnej ešte zostávajú dve kolá a Zabrze figuruje na poslednej 16. priečke.

Grendel patrí medzi najväčších smoliarov sezóny: v novembri sa vrátil do súťažného diania po septembrovej laparoskopickej operácii priťahovača, už 4. decembra však znova putoval na maródku. Bývalý hráč Dubnice nad Váhom a Slovana Bratislava nastúpil v tejto sezóne na 11 ligových stretnutí, zaznamenal v nich jeden gól a dve asistencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies