Grendel: Myslím si, že ľudia nám nemôžu nič vyčítať

NETKY.SK • 28 November 2014, 12:13 • 2 min
Grendel: Myslím si, že ľudia nám nemôžu nič vyčítať

BRATISLAVA - Futbalistu ŠK Slovan Bratislava Erika Grendela veľmi mrzela štvrtková prehra na Pasienkoch s tímom Young Boys Bern 1:3 v zápase I-skupiny Európskej ligy 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný stredopoliar "belasých" nastúpil v základnej zostave, na trávniku strávil 80 minút, potom ho vystriedal Igor Žofčák. "Doplácame na to, keď nevyužijeme šance. Súper nás potom potrestá z každej maličkosti a nás to zráža na zem," uviedol po stretnutí Grendel, ktorý vyzdvihol výkon bratislavského tímu: "Treba dať klobúk dolu pred mužstvom, pretože bojovalo do poslednej minúty. Myslím si, že ľudia nám nemôžu nič vyčítať. Na trávniku sme nechali naozaj všetko. Páčilo sa mi, že po inkasovaní sme nedali hlavy dole ako v predchádzajúcich zápasoch. Hneď sa to aj prejavilo: Seydouba Soumah vybojoval loptu a vyrovnal, za výkon si to aj zaslúžil. Mali sme potom ďalšie štyri veľmi dobré príležitosti, ktoré keď premeníme, zápas by bol iný." 

 

Rodák z Handlovej je presvedčený, že Slovan mohol zabodovať, aj naplno. "Cítili sme sami, že proti Bernu sme na to mali," skonštatoval Erik Grendel, ktorý sa vyjadril k inkasovaným gólom: "Prvý bol z penalty, nešťastný moment. Druhý sme dostali po štandardnej situácii, išlo o individuálnu chybu, ktorú si rozoberieme. Pred tretím gólom urobil holandský hlavný rozhodca chybu. Lester (Peltier, pozn.) ležal na zemi, arbiter mal jednoznačne prerušiť hru, nasledovala brejková situácia v podaní švajčiarskeho súpera a presné zakončenie." 

 

Štvrtkový duel na bratislavských Pasienkoch sledovalo podľa oficiálneho údaju 3495 divákov. Podporu v hľadisku mal najmä švajčiarsky tím, ktorý priaznivci hnali dopredu za trojbodovým ziskom. "Atmosféra nebola futbalová, keďže bolo menej ľudí. My sme sa s tým museli vysporiadať. Nebolo to bohviečo - pre divákov ani pre nás," doplnil E. Grendel, ktorý si pred príchodom do Slovana v roku 2009 obliekal dres Dubnice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies