Grendel možno nebude musieť na operáciu

NETKY.SK • 17 Február 2016, 14:05 • 2 min
Grendel možno nebude musieť na operáciu

ZABRZE - Slovenskému futbalistovi v službách poľského klubu Górnik Zabrze Erikovi Grendelovi svitla nádej, že by mohol byť svojmu zamestnávateľovi k dispozícii skôr, ako sa pôvodne očakávalo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročnému stredopoliarovi sa nedávno obnovilo zranenie brušného svalstva, mal podstúpiť operačný zákrok a podľa prognóz lekárov vynechať celú jarnú časť sezóny 2015/2016.


Situácia by však údajne mohla dopadnúť aj inak. "Do konca týždňa by sme mali vedieť, či v Erikovom prípade vôbec bude potrebná operácia," vyhlásil pre oficiálnu klubovú stránku fyzioterapeut Górnika Bartlomiej Spalek.


Rodák z Handlovej Grendel odohral v tejto sezóne 11 ligových stretnutí, zaznamenal v nich jeden gól a dve asistencie. Grendel sa zranil začiatkom decembra v zápase na pôde Jagiellonie Bialystok. Iba necelé tri týždne predtým sa vrátil do súťažného diania po septembrovej laparoskopickej operácii priťahovača.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies