Grendel chce zostať v Zabrze

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 13:12 • 2 min
Grendel chce zostať v Zabrze

ZABRZE - Slovenský futbalista Erik Grendel by rád naďalej účinkoval v Górniku Zabrze. Do tohto poľského klubu najvyššej súťaže Ekstraklasa prišiel 26-ročný stredopoliar (nar. 13. októbra 1988) z ŠK Slovan Bratislava a dohodol sa na zmluve do konca tejto sezóny s možnosťou jej predĺženia.

slovakia

left justify in out

"V Górniku sa mi veľmi páči. Mužstvo je kvalitné, vládne tu príjemná atmosféra, súdržný a prajný kolektív. Z pôsobenia v Zabrze mám veľkú radosť. Navyše sú tu aj dvaja moji krajania Róbert Jež a Roman Gergel," uviedol pre portál sport.pl handlovský rodák Grendel a doplnil: "Či zostanem, však nezáleží iba odo mňa. Górnik ma musí vykúpiť zo Slovana Bratislava, z ktorého som prišiel na hosťovanie. Ja chcem jednoznačne zostať v Zabrze."

 

Spomenutý portál sport.pl informuje, že bývalý futbalista Dubnice nad Váhom a Slovana Bratislava sa po príchode úspešne integroval v spomenutom poľskom tíme a stal sa jednou z hlavných súčastí mužstva. Grendelova výkonnosť v stredovej formácii postupne naberala na obrátkach.

 

Górnik Zabrze figuruje v najvyššej poľskej súťaži na siedmom mieste s odstupom 8 bodov na lídra Lech Poznaň. Najbližšie sa Grendel a spol. predstavia v nedeľňajšom dueli 32. kole doma proti Pogoňu Štetín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies