Grékom pomohla pri presune do Brazílie FIFA

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 09:27 • 2 min
Grékom pomohla pri presune do Brazílie FIFA

ARACAJU - Grécka futbalová reprezentácia sa s jednodňovým oneskorením letecky presunula na miesto svojej tréningovej základne počas nadchádzajúcich majstrovstiev sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Gréci mali pôvodne odletieť do Recife krátko po polnoci z piatka na sobotu z amerického Newarku, kde v prípravnom súboji zdolali Bolívijčanov 2:1. Ich let však museli zrušiť pre technické problémy v navigačnom systéme lietadla.

 

Grékom podala pomocnú ruku Medzinárodná futbalová federácia. Po sobotňajšom prílete z New Yorku do Sao Paula práve funkcionári FIFA vybavili pre futbalistov z krajiny majstrov Európy 2004 charterový let do Aracaju. Podľa informácií Gréckej futbalovej federácie ich hráči napriek zdĺhavému presunu do Brazílie absolvovali v nedeľu večer vopred plánovanú tréningovú jednotku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies