Gregušove premiérové góly za Jablonec

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 11:26 • 2 min
Gregušove premiérové góly za Jablonec

JABLONEC - Slovenský futbalový reprezentant Ján Greguš prispel dvoma gólmi k piatkovému triumfu svojho zamestnávateľa FK Baumit Jablonec 4:0 nad Hradcom Králové v rámci 23. kola najvyššej českej dlhodobej súťaže Synot ligy. Dvadsaťštyriročný rodák z Nitry najprv v 33. min otvoril skóre a v záverečnej minúte uzavrel gólový účet.

slovakia

left justify in out

"Pri prvom góle Kopic dobre posielal loptu pred obranu hostí. Najskôr som ju trošku podbehol, ale našťastie sa ku mne znova odrazila. Rýchlo som sa stihol zorientovať a dokopnúť loptu do bránky," vyhlásil pre klubovú stránku Greguš, ktorý od zimného prestupu z Ostravy zaznamenal v drese nového zamestnávateľa prvé dva presné zásahy. V 4. kole Synot ligy 2014/2015 ešte v drese Baníka zariadil triumf Ostravčanov 1:0 na ihrisku Sparty Praha.


Greguša zrejme po premiérových súťažných zásahov neminie príspevok do klubovej kasy. "Neviem ešte konkrétnu čiastku. Uvidíme, čo mi zahlásil náš pokladník. Je mi to však jedno, som predovšetkým rád, že sme zvíťazili a ja som pomohol svojimi gólmi. Dôležitý bol podľa môjho názoru náš druhý gól. Hráči Hradca hrali kombinačne a snažili sa hrať futbal, aj keď prehrávali," doplnil Greguš, ktorý koncom marca v medzištátnom prípravnom stretnutí proti ČR (1:0) absolvoval debut v najcennejšom reprezentačnom drese.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies