Gregušov Jablonec sa teší na domáci duel so Spartou

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 14:05 • 2 min
Gregušov Jablonec sa teší na domáci duel so Spartou

JABLONEC - Futbalisti Jablonca privítajú v sobotu v 20. kole najvyššej českej súťaže hráčov Sparty Praha. Pôjde o súboj tretieho s druhým tímom tabuľky Synot ligy a v Jablonci z tohto dôvodu dúfajú, že sa im podarí vypredať alebo aspoň solídne zaplniť štadión Střelnice.

slovakia

left justify in out

"Potešilo by ma, keby sme štadión konečne vypredali. Keď bude dobrá atmosféra, stretnutiu to pomôže," povedal podľa iDnes.cz Tomáš Hübschman - kapitán Jablonca, kde je priemerná návštevnosť len 3327 divákov. Horšie sú na tom v najvyššej českej súťaži už len Jihlava (3236 divákov), Mladá Boleslav (3170), Hradec Králové (3024) a Dukla Praha (2667).

 

Vedenie klubu otvorilo pokladnice už počas pracovného týždňa, čo nie je pred ostatnými zápasmi zvykom. Tomáš Hübschman verí, že v Jablonci bude prvýkrát v histórii vypredané: "Hádam vyjde aj počasie." V utorok bolo na severe Česka slnečno, v sobotu však má mrznúť a snežiť. "Pre nás je to každopádne najdôležitejší duel jarnej časti. Očakávam, že príde veľa ľudí a bude skvelá atmosféra," doplnil pre iDnes.cz tréner Jablonca Jaroslav Šilhavý. 

Stabilným členom základnej zostavy Jablonca je po zimnom prestupe z Baníka Ostrava slovenský stredopoliar Ján Greguš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies