Greguš vzal vypadnutie s Ajaxom na seba: Moja chyba, som naštvaný

NETKY.SK • 28 August 2015, 12:16 • 2 min
Greguš vzal vypadnutie s Ajaxom na seba: Moja chyba, som naštvaný

JABLONEC - Smutným hrdinom odvety play off futbalovej Európskej ligy UEFA 2015/2016 FK Jablonec - Ajax Amsterdam (0:0) bol slovenský stredopoliar Ján Greguš.

slovakia

left justify in out

Reprezentant SR v 58. minúte nepremenil penaltu, zápas sa skončil bez gólov, a keďže štvornásobný európsky šampión doma vyhral 1:0, postúpil do skupiny EL.

 

Greguš, ktorý hral do 75. minúty a videl aj ŽK zobral vypadnutie na seba. "Celé mužstvo je sklamané, a najmä ja. Dreli sme, bojovali a výsledkom je len to, že sme so slávnym Ajaxom neprepadli. V prvom polčase sme súpera tak trochu oťukávali a skoro nič tam nebolo. V druhom polčase sme to otvorili a mali sme najmenej tri či štyri šance, z ktorých sme mali dať gól. Začalo to tou nepremenenou penaltou a potom sa smola s nami tiahla až do konca," povedal Greguš v rozhovore pre klubový web.

 

Inkriminovaný kľúčový okamih, pri ktorom z jedenástky trafil tyčku, slovenský stredopoliar okomentoval: "Snažil som sa to dať k tyčke a na nešťastie to od nej išlo von. Bol som strašne naštvaný a nespokojný."

 

Ajax v prvom zápase penaltu premenil a v piatok sa dozvie mená súperov v skupine. Pritom v Jablonci mal vylúčeného hráča, ale český klub polhodinovú presilovku nevyužil. "Červená karta nás vyhecovala a náš tlak ešte zosilnel. Podržal ich ale brankár. myslím si, že ak by som penaltu dal, postúpili by sme," dodal Greguš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona